Începând de luni, 9 septembrie, odată cu deschiderea porţilor către un nou an şcolar, Digi FM dă startul unui nou sezon Newsic Radio, unde ştirile relevante, muzica de calitate, entertainmentul şi concursurile inspirate se împletesc într-o combinaţie perfectă. Grila de programe din această toamnă promite să aducă ascultătorilor o notă de originalitate şi voie bună, cu cele mai proaspete informaţii, cele mai bune melodii şi cei mai entuziaşti moderatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Matinalul din timpul săptămânii revine în forţă cu duo-ul carismatic format din Oana Zamfir şi Vlad Craioveanu, la microfon de luni până vineri, de la 07:00 la 10:00, pregătit să îi ducă pe cei care aleg frecvenţele Digi FM de partea bună a dimineţii. Alături de ei, Florin Negruţiu şi Unguru Bulan vor condimenta discuţiile cu analize pătrunzătoare, fără jumătăţi de măsură şi cu o doză generoasă de umor, în timp ce Radu Paraschivescu va oferi ocazional comentariile sale savuroase atât de îndrăgite de publicul Digi FM, #Casăştii.

Alex Vidia se întoarce la pupitru de luni până vineri în intervalul 10:00 - 13:00, iar  Ramon Cotizo şi Alice Tudor vor continua maratonul ON AIR între 14:00 şi 17:00, cu stilul lor dinamic şi efervescent, înainte de a-i preda ştafeta inconfundabilului Lucian Mîndruţă, care va modera dialogurile incitante cu urmăritorii săi din drive-time. Ziua se va încheia sub semnul muzicii bune, împreună cu Marius Dobre, gazda Digi FM, de la 19:00 la 22:00.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Fiecare dimineaţă a finalului de săptămână va fi animată de Nono Semen, începând cu ora 08:00, iar sâmbăta, de la 12:00 la 13:00, ALMUD va prezenta cele mai tari hituri ale momentului din „Top 20 Weekend”. Gabriel Cîndea va energiza după-amiaza de weekend, şi tot sâmbăta de la ora 20:00, Dan T va da tonul unor nopţi explozive, cu cele mai bune ritmuri retro şi actuale.

Grila nouă de programe este completată de rubrica „Ca să ştii”, prezentată de Cetin Raşit, care va pune în prim-plan evenimentele curente şi noutăţile din diverse domenii, pentru a-i ţine pe ascultători la curent cu tot ce este important, pe frecvenţele Digi FM.

Noul sezon vine cu câteva surprize pentru fanii Digi FM, iar schimbările pe care le-am pregătit consolidează conceputul de Newsic Radio - cea mai tare combinaţie de ştiri, muzică şi entertaiment. Toamna are o semnificaţie aparte pentru noi deoarece aniversăm, în curând, un moment special, 9 ani de la prima emisie, prilej cu care vom spune împreună  <<La mulţi ani nouă, ascultători şi realizatori Digi FM!>> ”, a declarat Cetin Raşit, Coordonator Programe Digi FM.

Redacţia Ştirilor Digi FM aduce esenţialul, concentrat în doar 5 minute de ştiri, din jumătate în jumătate de oră, în timp ce muzica de top însoţeşte ascultătorii de la prima oră a începutului de săptămână până la sfârşitul acesteia.

Informaţii suplimentare despre prezentatori şi grila de programe sunt disponibile pe pagina: https://www.digifm.ro/.

Despre Digi FM

Sub manifestul "Newsic Radio", Digi FM aduce cea mai tare combinaţie de muzică, ştiri şi divertisment. Radioul privat cu cea mai mare acoperire de pe întreg teritoriul României propune ascultătorilor un conţinut dinamic şi atractiv, în care ştirile de maximă importanţă sunt prezentate în echilibru perfect cu poveştile fascinante ale oamenilor de rând şi cu dezbaterile consistente sau dialogurile efervescente ON AIR, toate îmbinate cu muzică atent aleasă şi premii care fac zilele cu adevărat speciale. Din portofoliul Grupului DIGI  mai fac parte posturile TV:  Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 şi 4, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice: Digi World, Digi Life, Film Now şi Digi Animal World, cele muzicale: UTV, Music Channel, Hit Music.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.