Odată cu începerea şcolii sau grădiniţei, copiii intră în comunitate, iar riscul de a se îmbolnăvi mai des creşte. O stare de sănătate bună şi o imunitate de fier sunt elementele necesare oricărui copil pentru a face faţă cu brio unui întreg an şcolar plin de provocări. Iar pentru a verifica sănătatea celor mici, este nevoie ca cei mari să-i ducă la controale medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

MedLife vine în sprijinul supereroilor copii şi părinţi cu pachete de sănătate care includ cele mai importante consultaţii şi investigaţii medicale indicate în astfel de momente, dar şi cu un discount de 30% până la sfârşitul lunii septembrie

Sunt sănătoşi şi pregătiţi pentru mediul educaţional? Cum îi facem să devină supereroi, să aibă puterea de a preveni răspândirea unor boli în comunitate, să rămână viguroşi? La aceste întrebări pot afla răspunsul părinţii care îşi duc copiii la medici şi le verifică starea generală de sănătate.

În funcţie de vârsta celor mici, pot fi indicate mai multe consulturi de specialitate. Cu fiecare examen medical în plus, micul erou îşi face o armură mai puternică împotriva bolilor.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Gata de clasă cu colegii

Copiii care încep şcoala, fie că este pentru prima dată, fie deja pentru al doilea, treilea, cincilea an sau mai mult, abia aşteaptă să intre în contact cu colegii de clasă, de bancă sau de la afterschool. Însă datorită interacţiunii strânse cu colegii, aceştia sunt expuşi la o varietate de boli, de la infecţii uşoare la afecţiuni mai grave. Reducerea incidenţei şi severităţii acestor boli în şcoli se poate face prin controale preventive la medic. Pachetul special de servicii medicale pentru elevi de la MedLife se numeşte Gata de clasă cu colegii şi are un discount 30% la serviciile medicale incluse până la data de 30 septembrie 2024. Pachetul de servicii clinice cuprinde o consultaţie pediatrică şi o ecografie abdominală, iar cel de laborator o serie de teste uzuale, profilul lipidic, ionogramă şi imunogramă, screening anemie, glandă tiroidă şi metabolism osos, alături de alte teste speciale.

Drumul către adolescenţă al băiatului/ fetei

Adolescenţa poate fi o perioadă plină de provocări şi emoţii. De altfel, nu puţini sunt părinţii care se plâng că este foarte dificil de abordat un adolescent şi că le-ar prinde bine nişte sfaturi. Echipa de specialişti de la MedLife le oferă sprijin emoţional şi sfaturi părinţilor şi adolescenţilor care au nevoie şi ţin cont de toate transformările prin care trec tinerii. În acest sens, există pachetul Drumul către adolescenţă al fetei; respectiv Drumul către adolescenţă al băiatului care, în varianta clinică, include o consultaţie la pediatrie, o ecografie abdominală şi un consult endocrinologic, iar în varianta de laborator cuprinde o serie de teste uzuale, profilul lipidic, ionogramă, screening anemie, glandă tiroidă, metabolism osos, diabet zaharat şi boli infecţioase, respectiv screening pentru cancerul de col uterin la fete. Pachetul beneficiază de un discount de 30% până la finalul lunii septembrie.

Primele luni de viaţă ale bebeluşului meu

Pentru sugarii care stau acasă cu părinţii există un pachet special de servicii medicale, Primele luni de viaţă ale bebeluşului meu, care include o consultaţie la pediatrie şi o ecografie de şold în varianta clinică. Varianta de laborator a pachetului cuprinde o serie de teste uzuale specifice vârstei, ionogramă, screening anemie şi metabolism osos, respectiv alte teste adiţionale specifice vârstei. Pachetul poate fi achiziţionat deopotrivă cu un discount de 30% în perioada 1- 30 septembrie 2024.

Dacă vreţi să vă înarmaţi copilul pentru şcoală cu armură de sănătate, accesaţi pachetele de sănătate din aplicaţia MedLife – Home Screen – Oferte – Pachete de sănătate. Persoanele care nu au un aparţinător minor înscris în aplicaţie nu pot comanda pachetele sau nu pot programa consultaţii la specialităţile pediatrice.

Acest articol este susţinut de MedLife, cea mai mare reţea de servicii medicale private din România, şi îşi propune să fie o sursă de informare şi inspiraţie pentru o viaţă sănătoasă şi echilibrată.

Sănătatea reprezintă principala sursă de fericire a românilor. La MedLife, fericirea oamenilor ne bucură şi ne motivează să oferim soluţii medicale la cele mai înalte standarde.

Indiferent de specialitate, la MedLife găseşti oricând medici buni, a căror expertiză este completată de cele mai avansate tehnologii din domeniul medical şi o infrastructură modernă, asigurând o îngrijire personalizată fiecărui pacient.

Află mai multe detalii despre toate serviciile pe www.medlife.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.