Un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a fost arestat la domiciliu, fiind suspectat că a primit mită pentru a introduce un telefon mobil în Arestul Poliţiei. IPJ Alba a transmis, sâmbătă seară, un mesaj în care precizează că el va fi suspendat din funcţie şi se delimitează de ”orice activitate care nu este în concordanţă cu legea”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Un poliţist din Alba a fost arestat la domiciliu, sâmbătă, într-un dosar în care este suspectat de luare de mită.
 
Potrivit surselor ziarulunirea.ro, poliţistul Petrean Nicolae Constantin ar fi încercat să introducă în mod ilicit un telefon mobil în Arestul Poliţiei.
 
Poliţistul, care lucrează la Arestul IPJ Alba, a cerut luarea măsurii controlului judiciar în ceea ce îl priveşte, propunerea avocatului său fiind respinsă de instanţa de judecată. 
 
Conform deciziei instanţei de judecată, el va trebui să poarte dispozitiv electronic de supraveghere.
 
În acelaşi dosar, Tribunalul Cluj a dispus măsuri preventive faţă de alţi trei inculpaţi. Unii dintre ei sunt suspectaţi că au încercat să introducă telefoane mobile în arest, dar şi de operaţiuni cu substanţe susceptibile să producă efecte psihoactive. 
 
”Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a fost informat cu privire la faptul că, faţă de un angajat al instituţiei, a fost pusă în mişcare acţiunea penală, fiind dispusă măsura arestului la domiciliu”, a transmis, sâmbătă seară, IPJ Alba.
 
Potrivit sursei citate, el va fi suspendat din activitate, urmând ca, în funcţie de evoluţia anchetei, să fie dispuse celelalte măsuri prevăzute de lege.
 
”Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba se delimitează ferm de orice activitate care nu este în concordanţă cu legea. Susţinem toate activităţile specifice procedurilor penale şi avem ca deziderat funcţionarea sistemului doar cu poliţişti integri şi profesionişti”, a adăugat IPJ.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.