Antrenorul Nicolae Forminte a anunţat, sâmbătă, deschiderea clubului ACS Total For, la Constanţa, începând din 15 septembrie. Forminte a condus echipa feminină a României la JO de la Beijing, iar în carieră a obţinut 85 de medalii în marile competiţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Nicolae Forminte (67 de ani) a antrenat mai multe gimnaste care au făcut istorie pentru România în marile competiţii, între care Simona Amânar, Gina Gogean, Lavinia Miloşovici, Maria Olaru, Andreea Răducan sau Sandra Izbaşa. În total, la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale şi Europene, Forminte a obţinut cu gimnastele senioare pe care le-a pregătit 85 de medalii, din care 29 de aur, respectiv 32 de medalii cu junioarele (6 de aur).

El a condus lotul feminin între anii 2005-2010, inclusiv la JO de la Beijing, iar apoi între 2016-2019 şi a rămas apoi în staful echipei până în 2021. La JO din 2008, cu Nicolae Forminte antrenor, România a obţinut medalia de bronz. Activitatea sa ulterioară a inclus şi contractul cu un club din Italia.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Forminte a anunţat, sâmbătă, lansarea clubului său de gimnastică – Asociaţia Clubul Sportiv Total For, care ar urma să fie inaugurat în 15 septembrie, la Constanţa.

Fostul antrenor al României face deja selecţii, iar antrenamentele se vor desfăşura în sălile Complexului Sportiv Tomis Constanţa, fiind anunţat şi programul de pregătire.

”Orice copil cu vârsta cuprinsă între 5-10 ani este aşteptat la sală. Gimnastica artistică este o disciplină sportivă care asigură sănătatea fizică şi spirituală a celor care o practică”, a mai transmis antrenorul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.