Vânzarea la licitaţie a Balonului de Aur atribuit lui Diego Maradona la finalul Cupei Mondiale din 1986 a fost amânată, a anunţat casa de licitaţii Aguttes, potrivit L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aguttes a anunţat duminică amânarea licitaţiei, din cauza unui "climat litigios" şi a "incertitudinilor".

Tribunalul din Nanterre s-a pronunţat joi împotriva moştenitorilor legendei argentiniene decedate, care doreau suspendarea vânzării, susţinând că Balonul de Aur a fost furat în timpul unei spargeri la Napoli, în octombrie 1989. Avocatul familiei lui Diego Maradona a precizat că intenţionează să facă apel împotriva acestei decizii. În acelaşi timp, o plângere penală a fost depusă, a confirmat pentru AFP parchetul din Nanterre.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

"Misiunea noastră este de a organiza licitaţia în cele mai bune condiţii posibile, atât pentru vânzătorul nostru, cât şi pentru cumpărători", a precizat Maximilien Aguttes, directorul casei de licitaţii, într-un comunicat. "Acest climat litigios şi incertitudinile nu permit cunoscătorilor să abordeze cu calm această achiziţie, iar rolul nostru de terţă parte de încredere nu mai poate fi îndeplinit în mod corespunzător", a adăugat el, fără a da o nouă dată de vânzare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.