Trei bărbaţi, inclusiv un jucător din echipa naţională de fotbal a Japoniei, au fost arestaţi, fiind bănuiţi că au agresat sexual o femeie, a anunţat miercuri presa locală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kaishu Sano, în vârstă de 23 de ani, şi alţi doi bărbaţi de asemenea în vârstă de 20 de ani sunt suspectaţi că au agresat sexual o femeie în vârstă de 30 de ani într-un hotel din Tokyo duminică, au raportat televiziunea publică NHK şi alte mass-media, citând surse din poliţie.

Chemată de victimă imediat după presupusa agresiune, poliţia i-a arestat pe cei trei bărbaţi în apropierea hotelului şi încearcă să stabilească faptele, potrivit NHK. Contactată de AFP, poliţia japoneză nu a fost disponibilă imediat pentru a comenta cazul. Sano, care joacă pe postul de mijlocaş şi a participat la ediţia din acest an a Cupei Asiei pe Naţiuni cu echipa Japoniei, a semnat luna aceasta cu Mainz din Bundesliga germană, după ce a evoluat la formaţia japoneză Kashima Antlers.

Clubul a declarat că este ”foarte îngrijorat de cazul privind fostul său jucător”. ”Din cauza naturii cazului, clubul nu este în măsură să confirme alte detalii, dar va monitoriza îndeaproape situaţia”, a declarat clubul japonez din J-League.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Un alt jucător al echipei naţionale a Japoniei, Junya Ito, care joacă pentru clubul Reims din Ligue 1 din Franţa, a fost nevoit să se retragă de la Cupa Asiei la începutul acestui an, după ce poliţia japoneză a confirmat că jucătorul, acuzat de agresiune sexuală de două femei, era anchetat.

Evenimentele presupuse au avut loc într-un hotel din Osaka în iunie 2023, după un meci între Japonia şi Peru, potrivit rapoartelor mass-media japoneze.

Ito neagă acuzaţiile şi a iniţiat o acţiune în justiţie împotriva celor două acuzatoare, cărora le cere daune în valoare de 200 de milioane de yeni (1,2 milioane de euro).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.