Mijlocaşul Răzvan Marin a declarat că tricolorii sunt trişti şi dezmăgiţi, dar trebuie să muncească mai mult pentru a lupta de la egal la egal cu echipe precum Olanda. El a mulţumit fanilor care au susţinut naţionala la competiţia din Germania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Suntem trişti, dezamăgţi, dar trebuie să facem şi mai mult, să muncim şi mai mult pentru a lupta de la egal la egal cu echipe precum Olanda. A venit acel gol, accidentarea lui Vasile, schimbă tot, a fost greu, dar cred că ieşim cu capul sus. Suporterii au fost extraordinari, am simţit sprijinul lor peste tot, ne pare rău că nu am reuşit să-i facem fericiţi. Eram încrezători că putem trece mai departe, dar Olanda a fost mai puternică“, a declarat Răzvan Marin la Pro Arena.

Reprezentativa tricoloră, “Generaţia de Suflet” a fotbalului românesc, s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de Ţările de Jos, la Munchen. Naţionala a ajuns în optimi după ce a câştigat grupa E.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.