Federaţia engleză de fotbal se află în căutarea unui nou selecţioner şi ar fi început negocierile cu reprezentanţii antrenorului german Thomas Tuchel, a anunţat marţi Sky Sports News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Thomas Tuchel (51 de ani) nu mai antrenează din luna mai, după plecarea de la Bayern Munchen. „Acum se pare că Tuchel este prima alegere a Federaţiei şi ar putea fi rapid confirmat în această poziţie dacă negocierile progresează bine, deşi multe detalii privind contractul său mai trebuie rezolvate”, scrie presa britanică.

Germanul este un antrenor cu cotă în Anglia, după ce a câştigat tripla cu Chelsea, în 2021, atunci când a adus în vitrina clubului Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Cupa Mondială a Cluburilor.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Presa engleză a mai semnalat şi interesul Federaţiei engleze pentru Guardiola, antrenorul celor de la Manchester City, al cărui contract cu gruparea campioană a Angliei expiră la finalul sezonului 2024-2025.

Până acum, selecţionata Angliei a mai avut doar doi antrenori din afara insulelor britanice, suedezul Sven Goran Eriksson şi italianul Fabio Capello.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.