FC Dinamo a anunţat, vineri, despărţirea de ofiţerul de presă al clubului din ultimele două decenii şi aproape jumătate, Ionel "Johnny" Culina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

“În fotbal, cel mai des şi pentru cât mai mult timp rămân în amintirea suporterilor jucătorii, protagoniştii din iarbă. Cei mai în vârstă, dar şi cei care au auzit de ei doar din poveşti, încă îşi iau tricouri cu etichetă, ca să le personalizeze cu nume mai puţin noi pe spate, precum DĂNCIULESCU, NICULESCU şi BRATU. În birouri, pornind de la Ştefan cel Mare, trecând pe la Rin şi până la Piaţa Victoriei, Culina este un nume de legendă, purtat în suflet de toţi cei care i-au fost colegi. Cu instinctul primordial al dinamovistului de a produce doar calitate, Johnny termină astăzi activitatea în cadrul clubului nostru”, se arată într-un mesaj emoţionant postat în social media de FC Dinamo.

24 de ani şi jumătate a petrecut Johnny Culina la Dinamo, timp în care a evoluat “în sala de conferinţă de la Săftica, la birouri, pe stadioane mai mari şi mai mici”. “A luat loc lângă unicul Cătălin Hîldan în autocarul clubului, în anul 2000 şi i-a urat "la mulţi ani" lui Costin Amzăr, în 2024. A bifat Dinamo TV, Ora de Dinamo, revista Dinamo şi deţine titlul de "jucătorul" cu cele mai multe apariţii în sacoul alb-roşu”, menţionează FC Dinamo.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

“Clubul îi urează succes în carieră lui Ionel Culina, doar ca formă de încheiere a acestui mesaj, căci Johnny nu caută succes, Johnny îl produce”, adaugă gruparea bucureşteană.

Anunţul FC Dinamo vine la doar patru zile după ce şi FC Rapid a anunţat schimbarea ofiţerului de presă, Lucian Ionescu devenind brand manager la Rapid Old Boys.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.