Peste 70 de percheziţii au loc marţi dimineaţă în localităţi din judeţul Dâmboviţa. la persoane suspectate de arderi ilegale de deşeuri, braconaj piscicol, furt de lemne din pădure, deţinerea ilegală a unor arme supuse autorizării, deţinerea si comercializarea de ţigări de contrabandă, folosirea copiilor pentru cerşit, peste 50 de persoane urmând să fie duse la audieri

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”În cadrul acţiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Inspectoratului General al Poliţiei Române, la data de 22 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, pun în executare 73 de mandate de percheziţie domiciliară,  pe raza judeţului Dâmboviţa, în oraşul Găeşti şi în comunele Mătăsaru, Crângurile, Ludeşti, Cobia, Corbii Mari şi Potlogi”, anunţă IGPR.
 
Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Activităţile sunt desfăşurate în mai multe dosare penale instrumentate la nivelul Poliţiei Oraşului Găeşti, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti, pentru comiterea unor arderi ilegale de deşeuri rezultate din dezmembrări de autovehicule, braconaj piscicol prin utilizarea în apă a unor surse de energie electrică, sustrageri de material lemnos din fondul forestier, deţinerea ilegală a unor arme supuse autorizării, deţinerea si comercializarea unor bunuri (ţigarete) care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia şi determinarea la apelarea în mod repetat la mila publicului, cerând ajutor material, prin folosirea unor minori.
 
Pentru audieri şi dispunerea măsurilor procesuale prevăzute de lege, vor fi duse la sediul poliţiei Poliţiei Oraşului Găeşti peste 50 de persoane.
 
În sprijinul poliţiştilor sunt angrenaţi luptători de la Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale, poliţişti de la Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice,  de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, jandarmi de la Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, comisari de la Garda Naţională de Mediu şi reprezentanţi ai Direcţiei Silvice.
 
De asemenea, operaţiunea beneficiază de suport din partea Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul MAI, fiind supravegheată cu un elicopter.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.