Răzvan Marin a declarat, miercuri, că el şi colegii săi din naţionala României îşi doresc să ajungă la Euro 2024 cât mai departe şi să pună din nou “România undeva sus”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Abia aştept să începem şi să facem o figură frumoasă, pentru că pentru asta am muncit de mici copii. Sunt de opt ani la echipa naţională, mă bucur enorm că ne-am calificat la turneul final. A fost un parcurs greu, cu multe eşecuri şi mă bucur că în sfârşit o să ajung să reprezint România la un turneu final. Sper să fac pe toată lumea mândră de mine. Ne dorim să ajungem cât mai departe, să punem din nou România undeva sus. Mă săturasem să stau acasă şi să văd turneele finale la televizor”, a spus fotbalistul.

El consideră că atuul tricolorilor la Euro este “grupul”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Naţionala României este de luni în Germania, iar la antrenamentul de marţi al tricolorilor, de pe Würzburg Arena, au fost prezenţi aproape 4.000 de români.

“E greu să descriu în cuvinte ce simţim când vedem atâta lume alături de noi. Ne bucură. Sunt foarte importanţi pentru noi. Când îi simţim aşa de aproape acest lucru ne bucură şi ne face să dăm totul şi pentru ei”, a declarat Răzvan Marin.

“Fanii să fie alături de noi, să ne susţină. Îmi doresc din toată inima să vin la stadion şi să le oferim după fiecare meci motive de bucurie”, a adăugat el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.