Antrenorul formaţiei Dinamo, Mircea Rednic, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că îi va fi mai greu să realizeze obiectivul pe care şi l-a propus, de a duce echipa cât mai aproape de locul 6 în clasament, dar consideră că nu e imposibil, ţinând cont de faptul că nu sunt echipe care să se detaşeze clar prin jocul prestat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cred că o pot scoate pe Dinamo din această zonă, nu pot să spui că sunt echipe care se detaşează prin joc sau prin evoluţii. O echipă ca Botoşani care bate Craiova pierde acasă cu Iaşi, iar Steaua pierde cu Sepsi. Campionatul este echilibrat, poate CFR Cluj să fie mai echilibrată şi constantă în rezultate. Referitor la adversari, e un antrenor care a fost pe aici (n.r. - Vasile Miriuţă) şi care face o muncă extraordinară acolo (n.r. - la Sibiu), deci vom avea un meci dificil. Aici, la Dinamo, nu s-a calificat în play-off la ultimul meci, care s-a disputat în nişte condiţii în care nu poţi juca fotbal. Ne aşteaptă un meci foarte greu, ţinând cont de situaţia noastră în clasament, e mult mai greu acum pentru a realiza obiectivul pe care eu mi l-am propus, dar nu imposibil. Eu văd situaţia din campionat şi se poate, important este ca noi să câştigăm”, a spus Rednic.

Pentru partida de sâmbătă, cu Hermannstadt, Rednic nu se poate baza pe Nistor şi Corbu: “Avem ceva probleme în lot, Nistor şi Corbu nu vor face deplasarea, pentru că acuză dureri şi din cauza terenurilor, pentru că noi ne-am antrenat doar pe sintetic în ultima săptămână. În rest, toţi sunt pregătiţi. În afară de greşelile pe care le facem şi care sunt individuale, ca joc şi atitudine nu am ce să le reproşez mare lucru. Şi la Viitorul, cât am fost 11 la 1,1 jocul a fost echilibrat. Ca joc nu pot să le reproşez mare lucru, singura noastră problemă este că facem greşeli care nu sunt de azi de ieri, sunt de când a începutul acestui campionat. Ultimele două jocurile le-am pierdut pentru că am făcut greşeli şi am jucat împotriva unor echipe bune”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Referitor la întoarcea lui Ionel Dănciulescu la Dinamo, în funcţia de director sportiv, Rednic a spus că fostul internaţional va reprezenta un plus pentru echipă: “Dănciulescu ştie foarte bine ce are de făcut, important este că l-am adus lângă echipă, el e un plus pentru grup şi îmi pare foarte bine că va veni alături de Dinamo. Avea bagajele făcute (n.r. - ca să revină), mie mi se pare normal să fie aici”.

Partida AFC Hermannstadt – Dinamo, din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I, se va disputa  sâmbătă, de la ora 17.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.