Apropiaţi ai lui Mathias, copilul grav bolnav căruia Bradley Barcola i-a dedicat golul marcat joi seara, împotriva Israelului, au anunţat sâmbătă că micuţul a decedat în spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Persoana care a anunţat pe reţelele de socializare decesul lui Mathias este una dintre rudele acestuia. „Cu o imensă tristeţe anunţ moartea lui Mathias, care a fost ca un frate mai mic pentru mine. După luni de luptă, Mathias şi-a găsit în sfârşit liniştea”, a fost mesajul postat pe X.

Joi seara, la Budapesta, Bradley Barcola i-a dedicat lui Mathias golul marcat în meciul cu Israel. Înaintea meciului, copilul, grav bolnav şi spitalizat de multă vreme, i-a adresat o rugăminte lui Barcola: „Dacă o să marchezi ai putea să faci un M?”, iar internaţionalul francez a făcut, în vestiar, gestul dorit de Mathias, un M, s-a fotografiat şi a publicat poza pe contul său de Instagram cu mesajul „Pentru tine Mathias”.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.