Garbiñe Muguruza, fost număr 1 mondial şi de două ori campioană de Grand Slam la simplu, s-a căsătorit cu iubitul ei de trei ani, Arthur Borges, în cadrul unei ceremonii intime în Spania, în weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Muguruza şi Borges, un om de afaceri şi model, s-au cunoscut în 2021, în timp ce ea concura la US Open, la New York.

Într-o scenă demnă de poveste, el a recunoscut-o pe stradă, i-a urat succes pentru turneu, iar restul este istorie.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Cuplul s-a logodit anul trecut în Marbella, ceea ce a făcut ca localitatea de pe plajă să fie un loc potrivit şi pentru nunta lor din 5 octombrie.

 

Într-un interviu acordat  ¡Hola!, care a fost una dintre cele două publicaţii care au publicat fotografii de la nunta lor, Muguruza a numit întâlnirea întâmplătoare a cuplului şi idila fulgerătoare un „film total”.

„Este un film total”, a spus ea. „Am ştiut că mă voi căsători cu el chiar înainte să mă ceară în căsătorie. Când ne-am întâlnit, a fost dragoste la prima vedere şi ne-am dat seama foarte repede că suntem un cuplu ideal.”

Muguruza a primit felicitări din partea colegelor sale din circuitul Hologic WTA, inclusiv Ons Jabeur, Angelique Kerber şi Caroline Garcia. Fosta sa parteneră de dublu, Carla Suarez Navarro, şi antrenoarea sa, Conchita Martinez, au fost, de asemenea, printre invitaţii prezenţi.

În căutarea unor noi provocări şi a oportunităţii de a petrece mai mult timp cu familia sa, Muguruza şi-a anunţat retragerea din circuitul Hologic WTA în această primăvară, după ce nu a mai concurat de mai bine de un an. În iunie, ea a fost anunţată ca noul director al turneului WTA Finals Riad, care încheie sezonul, devenind astfel prima fostă campioană a prestigiosului eveniment care ocupă această funcţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.