Fotbalistul dinamovist Ismael Lopez Blanco a declarat, după derbiul cu FCSB, pierdut cu scorul de 2-3, că eliminarea sa şi acordarea penaltiului din care a marcat Tănase în minutul 76 nu au fost corecte şi că arbitrul a hotărât cine trebuie să câştige.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Toată România a văzut că nu a fost nici penalti, nici roşu. Meciul s-a decis la această fază. Până când nu o respecte ce facem nu o să putem face nimic. I-am spus arbitrului în timpul meciului că o să vadă la televizor că nu a fost penalti. Totul s-a rezumat la acea fază. Nu mi-a spus nimic. M-a eliminat şi nu mi-a spus nimic. A fost un derbi, am fost mai buni, singurele ocazii pe care le-au avut, le-am făcut noi cadou. A fost bun meci frumos până când arbitrul a decis cine trebuie să câştige”, a spus Lopez la televiziunile care transmit Liga I.

Formaţia FCSB a învins echipa Dinamo, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, scor 3-2 (2-2), într-un meci din etapa a şasea a Ligii I, arbitrat de Radu Petrescu. Dinamoviştii au jucat în inferioritate numerică din minutul 75, când a fost eliminat Ismael Lopez Blanco. De la Dinamo a fost eliminat şi Răuţă, în minutul 90+1.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Au marcat Tănase ‘8, ’76 (penalti) şi Cristea ’17 pentru gazde, respectiv Borja Valle ’26 (penalti) şi Cristea ’42 (autogol) pentru Dinamo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.