CS Dinamo a anunţat, vineri, cooptarea lui Ionel ”Johnny” Culina în echipa de comunicare. Anunţul vine la o săptămână după ce Culina s-a despărţit de FC Dinamo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

“Ne face o deosebită plăcere să anunţăm ”Familia Dinamo” că un nou dinamovist pur-sânge ni se alătură pe drumul performanţei. Ionel ”Johnny” Culina intră în echipa de comunicare a Clubului Sportiv Dinamo şi aduce cu el experienţă şi valoare. Johnny nu are nevoie de prezentări. Este un reper pentru tot ceea ce înseamnă profesionalism, verticalitate şi devotament faţă de Dinamo. În venele lui pulsează sânge alb-roşu. Cariera lui nu putea continua decât în Şoseaua Ştefan cel Mare. I-am propus să vină alături de noi şi faptul că a răspuns imediat afirmativ, fără să stea pe gânduri, ne onorează!”, este anunţul CS Dinamo.

La 12 iulie, FC Dinamo anunţa despărţirea de ofiţerul de presă al clubului din ultimele două decenii şi aproape jumătate, Ionel "Johnny" Culina.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.