Campioana Dinamo Bucureşti va întâlni formaţia germană Rhein-Nekar Lowen în finala mică a Turneului F4 de la Hamburg, în urma semifinalelor disputate sâmbătă. Pentru trofeu vor juca Fuchse Berlin şi Flensburg.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prima semifinală a zilei, Dinamo a cedat în faţa echipei SG Flensburg-Handewitt, scor 32-38 (11-18), iar în cea de-a doua, Rhein-Nekar Lowen – Fuchse Berlin, scor 24-33 (11-16).

Astfel, pentru medalia de bronz vor juca Dinamo Bucureşti - Rhein-Nekar Lowen, iar în finala European League se vor confrunta SG Flensburg-Handewitt şi Fuchse Berlin, ambele partide fiind programate duminică.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Dinamo Bucureşti s-a calificat în premieră la Turneul Final Four după ce a eliminat în sferturi formaţia daneză Skerg Handbold (28-27 şi 38-34).

Campioana Dinamo Bucureşti a mai jucat semifinale în această competiţie în 2004, când a ratat finala fiind eliminată de BM Altea.

Fuchse Berlin este deţinătoarea trofeului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.