Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a afirmat că Dinamo Bucureşti, echipa pe care o va întâlni, vineri seara, este una în formă care a jucat foarte bine până acum, atât din punct de vedere ofensiv, dar şi defensiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Hagi a prefaţat, joi, într-o conferinţă de presă, meciul pe care Farul îl va juca cu Dinamo în această etapă de campionat.

”În primul rând întâlnim o echipă în formă, o echipă care a făcut foarte bine până acum în campionat, lucruri foarte bune atât ofensive, cât şi defensive. E o echipă care marchează, care a marcat multe goluri, a şi primit. La Buzău, cred că în ultimii 30 de metri am fost neinspiraţi. Sperăm să arătăm foarte bine acasă. Pentru noi contează numai victoria şi vrem să jucăm să câştigăm. Sunt trei puncte importante. Campionatul e lung, sunt meciuri multe. În fotbal totul durează o zi. Aşa le-am zis jucătorilor. Trebuie să ne încărcăm, trebuie să fim mental foarte bine pentru că trebuie să facem fotbalul nostru, trebuie să ne impunem şi ritmul şi intensitatea jocului. Jucăm acasă şi sperăm să o facem conştienţi că întâlnim o echipă care face lucrurile bine  Şi sperăm să prindem noi o zi bună şi atacanţii noştri să fie mai inspiraţi”, a declarat Hagi.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

El a anunţat că lipsesc pentru această partidă Iancu, Larie şi Cojocaru.

Hagi a fost întrebat dacă nu cumva problemele echipei sunt şi din cauza absenţei lui Ionuţ Larie.

”Larie ne-a făcut foarte, foarte bine. De când a venit el, trei ani am stat foarte bine. Larie a dat tot ce are mai bun. Din păcate, s-a întâmplat accidentarea. El era constructorul echipei, era omul care din apărare ştia să dirijeze defensiv şi ofensiv, construia foarte mult. Acum l-am pierdut pe el. Trebuie să facă ceilalţi, uşor uşor, până vine el, până poate. Dacă îşi mai revine, dacă revine. Are o vârstă. (...) Dacă nu putem să spunem când va reveni înseamnă că accidentarea nu e uşoară. Avem răbdare. Aleargă, dar de la a alerga la a juca fotbal e distanţă mare. Până la ritmul şi intensitatea unui joc se petrec multe. Nu putem să estimăm în momentul de faţă pentru că a fost o accidentare gravă”, a răspuns Gheorghe Hagi.

El a mai fost întrebat ce părere are despre faptul că Farul este un club stabil financiar, fără datorii, iar Dinamo este în insolvenţă, i s-au şters cinci milioane de euro şi îşi permite să aducă zeci de jucători şi dacă acest lucru este o concurenţă loială.

”Ştiu că mâine am meci cu Dinamo. Ştiu că e un club mare, un club de tradiţie, care a făcut atât de bine României în perioade foarte bune. Eu trebuie să fiu pregătit de lucrul ăsta. Eu trebuie să îmi mobilizez jucătorii să joace un fotbal bun mâine, să fim mai buni ca ei. Aşa cum am făcut-o în nenumărate meciuri, dar nu cum am făcut-o anul trecut. Ne-au arătat că ştiu fotbal şi pot juca. Trebuie să jucăm fotbal şi restul nu mă interesează. Rămân pe partea mea tehnică. Nu vreau să intru în altele”, a declarat Hagi.

Meciul dintre Farul Constanţa şi Dinamo Bucureşti are loc, vineri, de la ora 21.00, pe stadionul de la Ovidiu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.