La finalul RomGym Trophy, competiţie care a reprezentat ultima etapă de selecţie pentru componenţa echipei feminine a României la JO de la Paris, FR Gimnastică a anunţat, duminică, sportivele care vor face deplasarea. Ele se vor alătura lui Andrei Muntean, calificat individual la JO.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa României este formată din gimnastele Ana Maria Bărbosu, Sabrina Maneca Voinea, Lilia Cosman, Amalia Ghigoarţă şi Andreea Preda.

”În condiţiile în care, prin prisma rezultatelor anterioare, Ana Maria Bărbosu, Sabrina Maneca Voinea si Lilia Cosman aveau locul asigurat în echipă, în urma celor 3 concursuri de selecţie cele mai bune punctaje le-au obţinut Amalia Ghigoarţă şi Andreea Preda. Din cauza problemelor de sănătate Maria Ceplinschi, Ella Oprea Creţu, Amalia Puflea şi Ioana Danciu au ieşit din calcule”, a transmis, duminică, FR Gimnastică.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Forul naţional a stabilit anterior că obiectivul echipei feminine pentru Jocurile Olimpice de la Paris este calificare în finală, plus alte trei finale, două pe aparate şi una la individual-compus.

Lotul României se va pregăti la Izvorani, până la plecarea spre Paris.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.