FC Sevilla a anunţat, duminică, numirea în funcţia de antrenor a lui Francisco Garcia Pimienta. Fostul antrenor de la Las Palmas a semnat pentru două sezoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Sevilla a ajuns la un acord cu Francisco José Garcia Pimienta pentru a prelua funcţia de antrenor al primei echipe pentru următoarele două sezoane", a anunţat clubul pe reţelele sale de socializare duminică dimineaţă.

Antrenorul a condus-o pe Las Palmas, unde a venit în ianuarie 2022, la o clasare pe locul 16 la revenirea în La Liga.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Anterior, Garcia Pimienta a petrecut mai mult de 15 ani la echipele de tineret şi la echipa de rezerve a Barcelonei, pe care a antrenat-o între 2018 şi 2021.

Fostul atacant format la Barça, în vârstă de 49 de ani, va avea misiunea de a relansa Sevilla după un sezon în care a terminat pe locul 14 în La Liga.

Garcia Pimienta îi succede pe banca andaluzilor lui Quique Sanchez Flores, a cărui misiune s-a încheiat la finalul sezonului 2023-2024, la doar şase luni de la sosirea sa la Sevilla.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.