Antrenorul Edin Terzic a declarat, sâmbătă seară, că Borussia Dortmund a arătat lumii întregi că nu a venit la finala Ligii Campionilor doar să facă act de prezenţă. El consideră că Borussia nu merita să piardă cu 0-2 meciul cu Real Madrid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

 "Am făcut o figură frumoasă şi cred că meritam mai mult decât să pierdem cu 0-2. Din prima secundă, am arătat întregii lumi că nu am venit aici doar pentru a juca o finală - ci pentru a o câştiga. Am făcut atât de multe lucruri bine, dar ei au fost mai pragmatici la momentul potrivit, ceea ce ne-a lipsit astăzi", a spus Terzic.

Pentru Mats Hummels, fundaşul echipei Borussia Dortmund, meciul a fost unul grozav. "Sunt super mândru de echipă pentru modul în care ne-am prezentat aici. Am jucat cu curaj, cu inima şi am jucat un fotbal de calitate. Ne-a lipsit doar puţin să marcăm un gol. Real Madrid a lovit când trebuia, aşa cum a făcut-o de multe ori până acum".

Formaţia Real Madrid a învins, sâmbătă seară, pe stadionul Wembley din Londra, cu scorul de 2-0, echipa Borussia Dortmund, în finala Ligii Campionilor, şi a câştigat pentru a 15-a oară principalul trofeu continental intercluburi.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.