Tehnicianul Dan Alexa, care joi şi-a reziliat contractul cu formaţia ASA Târgu Mureş, a declarat că a semnat un contract pe două sezoane şi jumătate cu echipa Concordia Chiajna.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am participat în cursul zilei de azi la o şedinţă cu preşedintele Concordiei Chiajna (n.r. - Cristian Tănase) şi ne-am înţeles. Am semnat pe o perioadă de două sezoane şi jumătate. Principalul obiectiv, cel pe termen scurt, este evitarea retrogradării, iar cât ţine de planul pe termen lung, este formarea unui lot omogen”, a spus Alexa, conform digisport.ro.

După disputarea a 21 de etape din Liga I, Concordia Chiajna se află pe locul 12, primul neretrogradabil, cu 17 puncte.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Clubul ASA Târgu Mureş a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că Dan Alexa nu mai este tehnicianul echipei, acordul de încetare a relaţiilor contractuale fiind amiabil. Alexa a declarat că se desparte de gruparea din Liga I din motive personale.

Alexa era antrenorul principal al echipei ASA Târgu Mureş din luna august.

Echipa din Târgu Mureş se află la sfârşit de an pe penultimul loc în clasamentul Ligii I, cu nouă puncte, devansând doar Poli Timişoara - 8 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.