Campioana olimpică la box Imane Khelif a apărut cu un nou look pe Instagram, machiată şi coafată de un salon de înfrumuseţare algerian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Hainele nu-l fac pe om şi aspectul nu dezvăluie esenţa unei persoane”. Cu aceste cuvinte scrise pe Instagram, un salon de înfrumuseţare din Algeria a dezvăluit un videoclip care arată o schimbare de look a lui Imane Khelif, notează RMC Sport. Noua campioană olimpică la box, care a fost victima unei campanii de hărţuire şi denigrare cu privire la sexul său în timpul Jocurilor Olimpice de la Paris 2024, apare în videoclip zâmbitoare, cu medalia de aur la gât.

„Rochiile, extensiile şi machiajul nu definesc o femeie”

În această postare pe Instagram, care poate fi văzută pe profilul lui Imane Khelif, centrul de înfrumuseţare Beauty Code face lumină asupra motivaţiilor din spatele acestei iniţiative: "Pentru a-şi obţine medalia, ea nu a avut timp de pierdut în saloane de înfrumuseţare sau la cumpărături. Ea nu a simţit niciodată nevoia să se conformeze acestor standarde pentru a se dovedi. (...) Imane nu a încercat să îşi schimbe look-ul pentru a se încadra în tiparele în care lumea vrea să ne încadrăm”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

„Mesajul ei este mult mai profund”, se mai arată în mesaj. Poţi fi feminină şi elegantă când vrei, dar în ring, nu ai nevoie de volane sau tocuri înalte. Tot ce îi trebuie este strategie, forţă şi lovituri, pentru că aceasta este esenţa personajului ei. Aşa cum o mustaţă nu face un bărbat (...) rochiile, extensiile şi machiajul nu definesc o femeie”.

 

Alături de colegii săi medaliaţi olimpici algerieni, Imane Khelif a fost primită triumfal la Alger în data de 12 august. Ea a ţinut să „mulţumească poporului algerian” pentru sprijinul său „în această încercare”, în faţa criticilor, în special din partea conservatorilor.

O anchetă pentru "hărţuire online pe motiv de sex, insulte publice pe motiv de sex, provocare publică la discriminare şi insulte publice pe motiv de origine" a fost deschisă în Franţa în urma plângerii de hărţuire online agravată depusă de pugilistă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.