Săritorii în apă români Amelie Foerster şi Alexandru Avasiloae s-au clasat, marţi, pe locul 4 în proba de platformă sincron mixt din cadrul Campionatelor Europene de nataţie de la Belgrad.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În concursul găzduit de bazinul din incinta Institutului sârb de sport şi medicină din Belgrad, sportivii români au totalizat, la final, 206.88 puncte.

Tot la Campionatul European de la Belgrad. Aissia Prisecariu a ocupat locul 7 în finala probei de 200 de metri în 2:11.00, un nou record personal şi foarte aproape de baremul olimpic (2:10,39).
 
Aissia (16 ani), sportivă antrenată de Andrei Pinticanu şi Luis Lăcătuş, a fost cea mai tânără dintre cele opt finaliste. Podiumul a fost ocupat de Camila Rebelo (Por / 2:08,95), Dora Molnar (Ung / 2:09,02) şi Eszter Szabo Feltothy (Ung / 2:09,21).
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.