Fotbalistul brazilian Danilo, de la Juventus Torino, a vorbit pentru prima dată despre cele două sezoane ratate la Real Madrid, între 2015 şi 2017. Brazilianul recunoaşte că a suferit de depresie legată de presiunea pe care o punea asupra sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

DPentru el, a juca pentru Real Madrid s-a transformat rapid dintr-un vis într-un coşmar. "Ca să fiu sincer, în timpul primului meu sezon la Real Madrid, am fost deprimat", spune Danilo, într-o mărturie emoţionantă publicată pe site-ul The Players Tribune.

"Mă simţeam pierdut şi inutil. Pe teren, nu puteam face o pasă de cinci metri. În afara terenului, era ca şi cum nici nu mă puteam mişca", îşi aminteşte fundaşul, acum la Juventus Torino, referindu-se la cele două sezoane petrecute la Madrid, între 2015 şi 2017. Deşi a jucat 54 de meciuri şi a câştigat cinci titluri, dintre care două în Liga Campionilor, Danilo are încă amintiri neplăcute despre acea experienţă.

Brazilianul în vârstă de 32 de ani (57 de selecţii, un gol) îşi aminteşte un meci în special, o victorie cu 4-1 cu Alavés în octombrie 2016. "Theo Hernandez mi-a furat mingea şi a centrat pentru Deyverson, care a marcat. Am câştigat, dar asta e o greşeală pe care nu o poţi face la Real Madrid. Nu voi uita niciodată că m-am dus acasă în acea noapte şi că nu am putut dormi. Am scris în carneţelul meu: "Cred că e timpul să renunţi la fotbal". Aveam 24 de ani", îşi aminteşte el.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

O presiune crescândă pe care nu a îndrăznit să o exprime coechipierilor săi sau staff-ului madrilenilor.

"Nu am spus nimănui cum mă simţeam. Casemiro a încercat să mă ajute, dar eu refuzam să vorbesc despre asta, cum se spune.Şi a continuat să crească. După câteva luni de suferinţă, am început să văd un psiholog şi el mi-a salvat cu adevărat cariera", recunoaşte el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.