FIBA Europe a anunţat, marţi, cluburile participante în sezonul 2024-2025 al EuroCup la feminin, iar între acestea se află şi vicecampioana Sepsi Sf. Gheorghe, direct în faza grupelor, respectiv Universitatea Cluj în preliminarii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La startul sezonul 2024-2025 se vor afla 50 de cluburi, din care 43 repartizate direct în sezonul regulat. Acestea includ şi trei locuri pentru echipe învinse în preliminariile Euroligii. Alte cinci locuri sunt rezervate pentru câştigătoarele din preliminariile EuroCup, pentru un total de 48 de participante.

Meciurile din preliminarii vor avea loc în 19 şi 26 septembrie, iar câştigătoarele se vor califica în faza grupelor, care vor fi 12 a câte patru echipe.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Tragerea la sorţi a meciurilor din preliliminariile şi grupele EuroCup va avea loc în 18 iulie, la Munchen.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.