Peste 250 de persoane s-au adunat, luni seară, în zona centrală a municipiului Galaţi, pentru a şaptea seară consecutiv şi scandează lozinci împotriva Guvernului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Manifestanţii au început să se strângă în jurul orei 18.00 în faţa Prefecturii din Galaţi şi cer demisia Guvernului, ei scandând "Jos! Jos! Guvernul mincinos", "Iubirea de ţară în stradă se măsoară", "Demisia", "PSD - Ciuma roşie", dar şi "Toate partidele, aceeaşi mizerie".

Potestatarii scandează lozinci şi împotriva unor lideri PSD, cum ar fi "Bacalbaşa şi ai lui, ruşinea Galaţiului|".

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

De asemenea, ei au afişat pancarte pe care scrie: "Când injustiţia devine lege rezistenţa devine datorie". "Anulaţi, nu abrogaţi OUG 13". "Jos diletanţii", "Jos Guvernul".

Manifestanţii spun că nu mai au încredere în actualul Guvern şi consideră că premierul Sorin Grindeanu ar trebui să-şi dea demisie.

"Considerăm că acum în fruntea Ministerului Justiţiei nu e un profesionist, ci un dilentant. Categoric aştept demisia Guvernului Grindeanu. Mi se pare o intrare în normalitate ca cei care au greşit să plătească. Cum să poţi avea încredere în nişte oameni care promovează legi pe ascuns?", a spus un protestatar.

Manifestanţii flutură steaguri tricolore şi au adus o boxă din care se aude piesa lui Călin Goia, de la Voltaj, pe care a prezentat-o prima oară la scurt timp după începerea primelor proteste, dar şi cântece de la Revoluţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.