Medicul Valeriu Gheorghiţă transmite sâmbătă, la împlinirea unui an de când a fost desemnat preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19, că s-a întrebat dacă ar mai accepta această responsabilitate dacă ar putea da timpul înapoi, iar răspunsul a fost, fără ezitare, unul afirmativ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
„Am fost onorat şi pe deplin conştient de responsabilitatea care mi-a fost încredinţată! În tot acest timp am fost dedicat acestui demers, m-am implicat cu toată priceperea mea în organizarea campaniei de vaccinare care a debutat fix la 5 săptămâni de la numirea mea, adică pe 27 decembrie 2020! Am avut câteva repere importante în toată activitatea de până acum: transparenţă, onestitate, decizii bazate de date ştiinţifice, echilibru, deschidere spre dialog şi comunicare cu toţi cei implicaţi în implementarea strategiei de vaccinare, empatie şi înţelegere faţă de ezitările şi preocupările oamenilor”, a transmis Valeriu Gheorghiţă sâmbătă seară, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook RoVaccinare. .
Medicul mărturiseşte că s-a întrebat cu onestitate, dacă ar mai accepta această responsabilitate. 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
„Răspunsul a fost fără ezitare DA, deşi nu este deloc uşor...ba dimpotrivă! Dar mi-au venit în minte două citate geniale care m-au inspirat în cazul acesta, şi anume: «Există un singur mod de a evita critica: fă nimic, spune nimic şi fii un nimică - Aristotel; «Când oboseşti, învaţă să te odihneşti, nu să renunţi»– Banksy”, mai scrie medicul. 
El a transmis mulţumiri familiei sale care îl susţine, colegilor săi din CNCAV dar şi preşedintelui Klaus Iohannis pentru încrederea şi susţinerea acordate în coordonarea campaniei de vaccinare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.