FoodFix Tech, platforma digitală care transformă video-uri în reţete şi cărţi digitale, anunţă parteneriatul cu Gabriela Dima, cunoscută publicului larg sub numele de Miss Wellington. Câştigătoare a concursului MasterChef şi apreciată pentru pasiunea sa pentru preparatele din carne, Gabriela Dima se alătură FoodFix pentru a împărtăşi secretele şi o parte din reţetele sale cu comunitatea globală de iubitori ai gastronomiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Lucky 13 (13 cu noroc)” conţine o colecţie de reţete rapide şi savuroase menite să transforme fiecare masă într-o experienţă culinară, fără a petrece mai mult de 13 minute în bucătărie. Fiecare capitol al cărţii oferă o selecţie variată de preparate care conţin carne sau sunt vegetariene, reci sau calde, care par foarte elaborate, dar oricine le poate pregăti în confortul casei, fără a avea cunoştinţe sau abilităţi avansate de gătit. Urmărind pas cu pas indicaţiile din video-uri, vei putea să-ţi impresionezi prietenii şi familia cu preparate delicioase, lucrate într-un timp foarte scurt, maximum 13 minute. „Lucky 13” aduce soluţii pentru orice ocazie, oferind atât versatilitate, cât şi confort în bucătărie. 

Gabriela Dima a impresionat juriul de la MasterChef cu preparatele sale creative, câştigând în 2022 marele premiu şi devenind o figură recunoscută şi respectată în lumea culinară românească. De atunci, ea a continuat să inspire publicul prin apariţiile sale în emisiuni de gătit şi proiecte media, precum show-ul său culinar „Share în Bucate”. Cu peste 146.000 de urmăritori pe Instagram, Miss Wellington este o prezenţă influentă în mediul online, unde postează reţete proprii şi tutoriale video.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Parteneriatul cu FoodFix este o oportunitate frumoasă pentru mine de a împărtăşi pasiunea mea pentru gătit şi de a aduce reţetele mele mai aproape de bucătarii amatori. Platforma oferă un cadru perfect pentru a explora şi valorifica reţetele proprii, dar şi pentru a învăţa de la alţi chefi renumiţi din întreaga lume. Totuşi, interacţiunea cu comunitatea este unul dintre aspectele care mă atrag cel mai mult. Sunt fericită şi recunoscătoare că am ocazia să mă conectez cu un număr atât de mare de oameni şi să îi inspir cu ideile mele.”, declară Gabriela Dima.

FoodFix Tech utilizează tehnologia AI pentru a transforma reţetele video în ghiduri detaliate şi interactive, facilitând accesul utilizatorilor la conţinut diversificat şi de înaltă calitate. Cu o interfaţă user-friendly şi funcţionalităţi avansate, FoodFix îşi propune să devină 'Spotify-ul artei culinare' şi să transforme experienţa de gătit şi modul în care oamenii interacţionează cu reţetele online.

 „Cu fiecare parteneriat pe care îl încheiem, suntem mai aproape de obiectivul nostru de a transforma experienţa culinară digitală. Ne bucurăm să o avem alături pe Gabriela, o personalitate autentică, puternică şi pasionată, care a reuşit să transforme preparatele ei într-o adevărată artă. Cu expertiza ei şi tehnologia noastră, vom oferi utilizatorilor reţete de calitate, interactive şi uşor de urmărit.”, a adăugat Mihai Găvan, co-fondator şi CEO al FoodFix Tech.

Accesează lista de aşteptare pentru Lucky 13 aici: https://app.foodfix.tech/cookset/6bf12b4c-dc2c-4d35-b7c7-907ec7717d34/.

Cu o interfaţă intuitivă şi funcţionalităţi avansate, FoodFix este o platformă digitală, ce conectează bucătarii amatori şi profesionişti cu o comunitate vastă de oameni din întreaga lume. Utilizatorii pot accesa reţete complete, personalizate şi inspirate de cei mai influenţi Chefi, Patiseri şi Mixologi din industrie.

Mai multe informaţii despre FoodFix se găsesc pe https://foodfix.tech.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.