Două persoane au fost atacate de urs, duminică seară, într-o localitate din judeţul Braşov. Este vorba despre o fată de 14 ani, însărcitată în 6 luni şi despre un bărbat de 68 de ani. Ambii au multiple răni şi sunt transportaţi la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE: Potrivit ISU Braşov, este vorba despre o fată de 14 ani, însărcinată în 6 luni, care prezintă două plăgi superficiale în zona renală dreaptă şi o plagă profundă în fesa dreapta. Ea va fi transportată la Maternitatea Braşov.

De asemenea, este vorba despre un bărbat în vârstă de 68 de ani cu plăgi multiple la nivelul capului şi scalpului, care va fi transportat la Spitalul Judeţean Braşov.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Ambele persoane sunt conştiente şi vor fi transportate la unităţile spitaliceşti pentru investigaţii medicale suplimentare şi îngrijiri de specialitate”, a transmis ISU Braşov.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Două persoane atacate de urs în localitatea Crizbav. La fata locului s-au deplasat un echipaj SMURD, doua ambulante SAJ si un echipaj de jandarmi”, a transmis, duminică seară, ISU Braşov.

Sursa citată a precizat că, de asemenea, s-a transmis un mesaj RO-Alert pentru informarea populatiei din zona respectivă.

Deocamdată, nu au fost transmise date cu privire la persoanele atacate şi starea acestor, misiunea autorităţilor fiind în plină desfăşurare.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.