Uneori cu treabă până peste cap şi mereu în întârziere, alteori exemplu de organizare şi gata de cucerit lumea în orice moment. Cu stil? În orice situaţie! Acesta este personajul din Postcards from Copenhagen – cea mai recentă campanie de imagine, care reflectă cu acurateţe spiritul colecţiei toamnă/iarnă '24 de la Reserved.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Capitala Danemarcei este fundalul imaginilor dintr-un motiv evident – în momentul de faţă reprezintă o destinaţie cheie pentru iubitorii de fashion. Este un spaţiu unde cele mai importante trenduri se nasc şi evoluează sub ochii tăi.

Iar aceste trenduri se regăsesc cu prisosinţă în noile articole Reserved. Designerii s-au concentrat pe o combinaţie de smart casual şi ladylike, care se manifestă mai ales prin croieli: cele care pun în valoare silueta (topuri mulate, partea de jos largă, dar cu talia mulată) şi cele inspirate direct din anii 1960 (topuri ample cu partea de jos scurtă). Colecţia cuprinde şi croieli clasice: jachete şi haine – care în acest sezon au neapărat blană. Pantalonii cu croi extrem de larg sunt un must, în timp ce fustele vin atât în versiuni ample, cât şi mini.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Paleta de culori a colecţiei Reserved toamnă/iarnă '24 respectă de asemenea trendurile curente. Include brun, vişiniu, oliv, accente de roşu, roz şi turcoaz. Cele mai la modă imprimeuri şi detalii ale momentului nu pot lipsi. În afară de animal print, găsim carouri, dantelă şi flori tri-dimensionale.

Incontestabil, colecţia Reserved pentru bărbaţi ţine pasul cu cea pentru femei. Siluetele masculine ale colecţiei toamnă/iarnă '24 surprinse în imaginile campaniei Autumn in the city, sunt o combinaţie de eleganţă clasică şi funcţionalitate urbană.

Propunerile echipei de design Reserved se joacă cu codul de fashion clasic. Astfel, un sacou croit elegant poate fi asortat nonşalant cu un pulover moale de inspiraţie vintage, iar pantalonii din catifea reiată fac pereche chiar şi cu o geacă din denim. În afară de combinaţii insolite, suprapunerile sunt cheia în colecţia masculină, pentru că, după părerea designerilor Reserved, acestea oferă versatilitate şi adaptabilitate de stil în funcţie de situaţie.

În ceea ce priveşte materialele, în afară de catifea reiată şi denim, găsim lână şi textură de piele întoarsă oferind o senzaţie de confort şi sofisticare. În ceea ce priveşte imprimeurile, cele clasice asociate cu cele British clasice – pepit şi pătrăţele  sunt în focus, în timp ce culori ca bleumarin intens, castaniu bogat şi accente de mov vor conferi eleganţă atemporală garderobei.

Colecţia este disponibilă atât în magazine, cât şi pe reserved.com.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.