Consiliul Judeţean Iaşi a anunţat joi că 1.483 de săli de clasă din şcolile din judeţul Iaşi vor avea mobilier nou, contractele de furnizare fiind semnate deja de conducerea instituţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Proiectul, care are ca scop dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a unităţilor de învăţământ preuniversitar şi a unităţilor conexe din judeţul Iaşi, este derulat de Consiliul Judeţean Iaşi şi finanţat prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă – Componenta C15 Educaţie. Furnizorii sunt SC SOCUB SRL şi Mobexpert (Retail Concept & Design SRL). 
Prin semnarea celor cinci contracte se vor dota cu mobilier şcolar un număr de 1.483 de săli de clasă şi săli de grupă din 104 de şcoli din 70 de localităţi ale judeţului Iaşi.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
„Cu fonduri europene reuşim să implementăm proiectul prin care vom dota unităţile de învăţământ din judeţul nostru, asigurând elevilor un mediu de studiu atractiv, inovativ şi complex. Semnarea acestor contracte reprezintă un pas important în îndeplinirea obiectivului nostru privind modernizarea infrastructurii educaţionale şi a dotării aferente, în corelare cu nevoile prezente şi viitoare, precum şi asigurarea participării la un proces educaţional de calitate”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe.
Sălile de clasă şi sălile de grupă vor primi mese şi scaune de grădiniţă, pupitre individuale cu scaune ajustabile pe înălţime, catedră şi scaun profesor, dulapuri pentru depozitare, dulap tip bibliotecă, mobilier activităţi extraşcolare, mobilier specific laboratoarelor de informatică, pupitru echipament video, cuier, suport prezentare planşe.
Valoarea la care au fost adjudecate cele cinci contracte de furnizare mobilier este de 19,19 milioane de lei, fără TVA.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.