Cynthia Păun, care lucrează în IT şi este consilier local în Popeşti-Leordeni, se va afla pe primul loc pe lista USR Ilfov pentru Senat, iar Dumitru Văduva, avocat, fost subprefect al judeţului Ilfov, va fi pe primul loc al listei de candidaţi de la Camera Deputaţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”USR Ilfov şi-a desemnat candidaţii pentru alegerile parlamentare în urma unui proces transparent. Au fost aleşi cei mai buni reprezentanţi care vor apăra interesele ilfovenilor în Parlamentul României”, precizează filiala Ilfov a USR.
Din partea USR, la Senat vor candida, în ordinea voturilor obţinute: Cynthia Păun, Ioana Dumitrescu şi Andrei Codreanu, iar la Camera Deputaţilor, Dumitru Văduva, Cristian Stamate şi Elena Gherghescu.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
 
„Suntem mândri de echipa desemnată pentru alegerile din 2024. Aceşti candidaţi sunt profesionişti cu o reputaţie impecabilă şi dedicaţi dezvoltării comunităţilor noastre, judeţului şi României. Sunt convins că vor reprezenta cu succes interesele cetăţenilor în Parlament”, a declarat preşedintele USR Ilfov, Andrei Nistor.
 
Cynthia Păun lucrează în IT şi este consilier local în Popeşti-Leordeni.
”A iniţiat salvarea Fortului X Leurdeni şi a implementat un proiect pilot de „grădiniţă de vară”, sprijinind tinerii părinţi din oraş”, precizează USR.
 
Ioana Dumitrescu, specialist în formarea tinerilor şi management de proiect în educaţie şi egalitate de şanse, este cunoscută pentru angajamentul său faţă de comunitate şi valorile democratice, conform USR.
 
Andrei Codreanu, medic stomatolog şi consilier local în Chiajna, s-a implicat în protecţia mediului şi crede în construirea unui viitor solid pentru copii, bazat pe corectitudine şi implicare civică, potrivit prezentării făcute de USR.
 
”Primul loc pe lista pentru Camera Deputaţilor este ocupat de Dumitru Văduva, avocat cu 25 de ani de experienţă în business, fost subprefect al judeţului Ilfov, care consideră că România are nevoie de reforme pentru modernizarea administraţiei şi recâştigarea încrederii în instituţii. Cristian Stamate, antreprenor cu 20 de ani de experienţă în IT şi piaţa de capital, a fost consilier local în Măgurele şi s-a opus creşterilor abuzive ale tarifelor la apă şi canalizare. El completează lista pentru Camera Deputaţilor, fiind urmat de Elena Gherghescu, filolog şi specialist IT din Otopeni, care susţine necesitatea îmbunătăţirii infrastructurii educaţionale şi de sănătate în oraşele din zona metropolitană Bucureşti”, transmite USR Ilfov.
 
”Cu o echipă puternică formată din profesionişti care au şi experienţa administraţiei publice, USR Ilfov este pregătit să ducă o campanie electorală bazată pe soluţii reale la problemele cetăţenilor şi pe promovarea valorilor democratice. Candidaţii noştri vor lupta pentru dezvoltare durabilă şi o Românie pentru toţi, nu doar pentru unii”, potrivit comunicatului USR
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.