Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu îi răspunde lui Florin Roman, de la PNL, privind cea mai mare creştere a numărului de primari din partea PNL la Buzău, el afirmând că liberalii au cel mai prost scor cred din ţară şi au subperformat total în Buzău. E bine că orice eşec e câştig la dumnealui, a mai comentat socia-democratul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Lucian Romaşcanu a declarat în emisiunea România Politică de la Prima News că la Buzău, pentru funcţia de preşedinte de CJ pe care a câştigat-o, a luat 60,4%, iar din cauza poziţiei pe buletinul de vot, la lista de consilieri, au luat undeva la 56%. ”Ca primării, avem 76 din 87, ceea ce înseamnă vreo 86% din total”, a mai spus Romaşcanu despre alegerile locale, el precizând că au majoritate absolută în Consiliul Judeţean, ceea ce le va face guvernarea locală mai uşoară. Despre afirmaţia lui Florin Roman, de la PNL, că cea mai mare creştere a numărului de primari din partea PNL este la Buzău, Romaşcanu a răspuns ironic: ”Dacă a luat de la zero, zece, e meritul lor. Au cel mai prost scor cred din ţară, candidatul de preşedinte de CJ de la PNL a luat 13% (..) cred că au mai luat nişte procente la CJ, la listă, vreo 18%. Au subperformat total în Buzău. Ăsta este stilul lui Florin Roman”, a mai comentat Lucian Romaşcanu. ”E bine că orice eşec e câştig la dumnealui”, a spus purtătorul de cuvânt al PSD. Deputatul PNL Florin Roman afirmă, marţi, că PNL are cu 100 de primari mai mult, decât cei care au intrat în campanie şi a recuperat numărul de primari PNL care au fugit la PSD înainte de alegeri, iar cea mai mare creştere de primari o au la Buzău, în fieful lui Marcel Ciolacu. El spune că vrea să demonteze câteva din intoxicările PSD, prima referitoare la faptul ca au câştigat 5 consilii judeţene, dar au uitat să scadă Botoşani unde a câştigat PNL şi au pus unul la Timiş, unde Alfred Simonis a câştigat pe Alianţă, nu pe PSD.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.