Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat despre relaţia din coaliţia de guvernare că guvernează împreună, dar liberalii nu participă la treburile coaliţiei, pentru că nu mai există colaborare între ei şi PSD. ”Eu, Dan Motreanu, Gheorghe Flutur, Nicolae Ciucă, cei care avem poziţii politice de top în PNL, nu participăm”, a spus Rareş Bogdan, el arătând că la şedinţe vor merge cei din eşalonul doi, pe subiecte tehnice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Guvernăm împreună, dar nu participăm la treburile de coaliţie. Nu mai există colaborare între noi şi Partidul Social-Democrat. Din punct de vedere tehnic, ministrii noştri, secretarii de stat, şefii de agenţii şi eşalonul 2, partea tehnică a noastră, participă la şedinţă de coaliţie tehnică.  Eu, Dan Motreanu, Gheorghe Flutur, Nicolae Ciucă nu mai intrăm, cei care avem poziţii politice de top în Partidul Naţional Liberal, nu participăm la niciun fel de şedinţă de coaliţie”, a spus Rareş Bogdan în emisiunea România Politică de la Prima News.

”Nu dorim colaborare cu Partidul Social-Democrat de niciun fel politic”, a completat Rareş Bogdan despre relaţia din coaliţie. 

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Avem grijă de casă, să nu ia foc, să nu fie inundată, să nu terminăm, să-i punem acoperişul că vine iarna, dar în acelaşi timp nu înseamnă că vom locui în această casă pe care am construit-o împreună”, a arătat Rareş Bogdan. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.