Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că este ”într-o pauză operativă” cu Marcel Ciolacu, liderul PSD. El a subliniat că nu a vorbit şi nu va vorbi urât de colegul său de alianţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Când se depăşeşte o limită a înţelegerilor între doi oameni, nu vorbesc despre înţelegerile politice şi chestiunea aceasta se repetă, este bine, la un moment dat, să se ia o pauză operativă. Suntem într-o pauză operativă (cu Marcel Ciolacu - n.r.)”, a declarat Nicolae Ciucă, miercuri seară, la România TV.

Ciucă a afirmat că nu va vorbi niciodată urât despre Marcel Ciolacu, chiar dacă uneori se mai arucă câte o săgeată.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Apreciez faptul că a spus că am avut o guvernare foarte bună, ceea ce se vede şi din  cifre şi din ceea ce s-a întâmplat la vremea respectivă (...) Nu am vorbit urât despre Marcel Ciolacu şi nici nu o să vorbesc urât despre Marcel Ciolacu pentru că... dacă mai aruncăm câte o săgeată, se mai aruncă”, a declarat Ciucă.

Întrebat dacă îl va nominaliza pe Marcel Ciolacu în funcţia de premier, în cazul în care va ajunge preşedinte. Ciolacu a răspuns negativ.

”După ce văd rezultatele de la alegerile parlamentare, discutăm. Până atunci prefer să nu fac niciun fel de scenariu (...) Prefer o coaliţie de dreapta, în momentul de faţă nu l-aş nominaliza pe Marcel Ciolacu (...) Voi lua cea mai bună dcizie pentru poporul român, nu pentru o formaţiune sau un om politic”, a afirmat Ciucă.

Nicolae Ciucă a mai spus că ”nu este cazul” să îl nominalizeze pentru funcţia de premier nici pe actualul preşedinte al României, Klaus Iohannis.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.