Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a explicat că întâlnirea coaliţiei de joi a fost în interesul României şi că liderii politici s-au văzut nevoiţi să lase deoparte problemele de ordin politic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Întrebat de ce s-au întâlnit liderii coaliţiei de guvernare, ei afirmând anterior că nu vor mai avea întrevederi până după alegeri, Rareş Bogdan a explicat că a fost necesară această întâlnire. 
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
”Trebuie să guverneze o ţară şi e important să lase oricine orice chestiune ce ţine de un interes de partid şi să se dedice interesului ţării, interesului naţional. Cred că e o chestiune de seriozitate şi maturitate să discuţi chestiunile importante atunci când sunt. Sunt multe decizii de luat”, a declarat Rareş Bogdan, joi seară, la Digi 24.
 
Rareş Bogdan a adăugat că liderul PNL, Nicolae Ciucă, a acţionat corect.
 
”Preşedintele Ciucă a acţionat absolut corect, echilibrat şi raţional, punând încă o dată mai presus de orice interesul României. Unii nu înţeleg exact că România se află la o graniţă cu o ţară aflată în război (...) Cred că lucrurile trebuie înţelese extrem de clar. România nu este Spania, nu este Portugalia şi nu este nici măcar Belgia. Vorbesc despre o ţară care trebuie guvernată. Atâta tot”, a spus Bogdan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

Citește și...