Coaliţia de guvernare se reuneşte, joi, la ora 15.00. Este prima întâlnire între liderii PSD şi PNL, după atacurile recente dintre cele două partide. Pe agenda discuţiilor ar urma să fie, pe lângă atacurile recente dinspre PSD la adresa liberalilor, de la Congresul formaţiunii, şi problema nominalizării comisarului european din partea României, potrivit unor surse politice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Liderii PSD şi PNL se reunesc după ce o perioadă lungă nu a mai avut loc nicio şedinţă a coaliţiei.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţiuni a avut loc pe 22 iulie.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Liberalii şi social-democraţii sunt aşteptaţi să discute atât despre relaţia din coaliţie, în urma atacurilor reciproce din ultima vreme dar şi despre nominalizarea de către premierul Ciolacu a comisarului european.

În plus, o discuţie ar putea viza şi problemele legate de recalcularea pensiilor şi decizia de ridicare a pragului de impozitare a acestora.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.