Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat joi, după şedinţa conducerii PNL, despre relaţiile cu cei de la PSD, că consideră că cele două partide sunt în măsură să ducă la capăt această guvernare şi să separă puţin aceste două planuri, cel electoral, politic şi cel care ţine de funcţionalitatea unei guvernări. El a recunoscut că relaţiile în cadrul coaliţiei sunt influenţate în sens negativ de această campanie electorală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Există o obligaţie pe care am angajat-o public, atât PNL cât şi PSD, că ducem la capăt această guvernare. Relaţiile în cadrul coaliţiei, într-adevăr, sunt în mod evident influenţate în sens negativ de această campanie electorală, probabil, pentru că, din păcate, evenimentele pigmentate din punct de vedere politic fac rău prin aceste declaraţii şi atacuri”, a spus purtătorul de cuvânt al PNL, după şedinţa Biroului Politic Naţional.

Stroe a arătat că ”răspunsul liberalilor la aceste provocări a fost tot timpul pe măsura atacului, dar, în egală măsură, au cerut responsabilitate, maturitate şi seriozitate”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

"Cred că suntem în măsură să ducem la capăt această guvernare şi să separăm puţin aceste două planuri, cel electoral, politic şi cel care ţine de funcţionalitatea unei guvernări, care este o obligaţie şi o responsabilitate faţă de români, până la urmă'', a explicat Ionuţ Stroe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.