Partidul Naţional Liberal este singura opţiune adevărată de centru-dreapta în alegerile de duminică. Există o singură cale pentru ca dreapta să câştige pe 9 iunie – votul pentru PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Naţional-liberalii sunt singurii care au dovedit că pot apăra cota unică şi pilonul 2 de pensii, singurii care au sprijinit concret microîntreprinderile şi fermierii.

PNL e cel mai puternic reprezentant al României în Partidul Popular European, cel mai mare partid politic din Uniunea Europeană.

De asemenea, PNL e singurul partid care poate învinge PSD în alegerile locale, fiind alternativa la social-democraţi în majoritatea competiţiilor pentru primării şi consilii judeţene.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

„PNL este partidul tradiţiei şi al valorilor româneşti. PNL înseamnă respect pentru naţiune şi biserică, înseamnă sprijin pentru familii, înseamnă rezultate economice pentru români. Votul pentru PNL înseamnă un vot pentru valorile dreptei, pentru o Românie puternică într-o Europa puternică. Veniţi la vot pe 9 iunie şi votaţi PNL pe toate cele 5 buletine de vot!”, a declarat Nicolae Ciucă, preşedintele PNL.

(Articol comandat de PNL

CMF: 41240003)

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.