Ziua Copilului este în fiecare zi. De aceea, consilierii Alianţei Dreapta Unită, împreună cu primarul general Nicuşor Dan au pus întotdeauna interesele copiilor mai şi dezvoltarea lor armonioasă mai presus de orice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prin  urmare, consilierii şi primarii Dreapta Unită vor continua seria de proiecte şi iniţiative care au în centrul lor copiii. Doar aşa ne putem asigura că tânăra generaţie beneficiază de educaţie de calitate începând cu cele mai mici vârste, că au opţiuni interesante şi educative pentru a-şi petrece timpul liber în mod calitativ şi că se pot juca în siguranţă în spaţii special amenajate.

Creşterea numărului de parteneriate cu mediul privat şi societatea civilă este esenţială, pentru că este nevoie de implicarea tuturor actorilor şi resurselor pentru a transforma Bucureştiul în oraşul în care vrem să ne creştem copiii.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

De aceea, în primul rând, consilierii Alianţei Dreapta Unită vor sprijini în continuare iniţiativa admirabilă a primarului general de a renova toate locurile de joacă din parcurile gestionate de Primăria Capitalei pentru ca cei mai tineri bucureşteni să se poată juca în condiţii de siguranţă.

În al doilea rând, studiile demonstrează că educaţia şi îngrijirea timpurie a copiilor este categoric corelată cu bunăstarea socială şi emoţională, reduce riscurile de abandon şcolar şi contribuie la rezultate mai bune de învăţare şi angajare mai târziu în viaţă.

Cu toate acestea, nu toţi copiii sunt înscrişi în forme de educaţie şi îngrijire timpurie, fapt care trebuie să se schimbe. Pentru a sprijini părinţii pentru reintegrarea lor în câmpul muncii după încheierea concediilor parentale, Primăria Bucureşti, cu suportul consilierilor Alianţei Dreapta Unită, va coordona înfiinţarea de noi grădiniţe şi creşe, permiţând în mod echitabil unui număr cat mai mare de copiii să participe la educaţie şi servicii de îngrijire preşcolare.

Cu sprijinul instituţiilor primăriei, şcolilor, societăţii civile şi parteneriatelor public-privat, Bucureştiul va continua să ofere o multitudine de evenimente tematice dedicate copiilor ce au ca scop dezvoltarea şi educarea lor - de la spectacole şi jocuri dedicate copiilor, la ateliere practice şi târguri cu activităţi interactive.

Pe 9 iunie, singura soluţie pentru un Bucureşti care respectă copiii şi copilăria lor este Alianţa Dreapta Unită!

Votează pentru echipa formată din consilierii Alianţei Dreapta Unită şi primarul general Nicuşor Dan.

Comandat de Partidul Mişcarea Populară - Alianţa Dreapta Unită USR - PMP - Forţa Dreptei, CUI 21240022

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.