Iaşul s-a dezvoltat în ultimii patru ani prin proiectele majore implementate de administraţia liberală, Costel Alexe, preşedintele Consiliul Judeţean, devenind favoritul ieşenilor în lupta electorală din acest an, datorită obiectivelor promise şi realizate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fonduri europene de 100 de milioane de euro pentru cea mai mare investiţie locală din ultimii 30 de ani

Este singurul judeţ din ţară care a reuşit, în doar un singur mandat, să construiască un nou terminal la Aeroportul Iaşi, cu fonduri europene, devenind astfel al doilea cel mai mare aeroport din România.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Peste 100 de şcoli şi grădiniţe din judeţ sunt dotate şi mobilate corespunzător, printr-un proiect obţinut prin PNRR, Iaşul având cel mai mare proiect implementat în acest sens dintre toate judeţele din România.

S-a construit o nouă Unitate de Primiri Urgenţe la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sf. Maria”, spital care a fost şi el modernizat şi reabilitate în mandatul lui Costel Alexe.

Proiectele mari continuă pentru dezvoltarea Iaşului, pentru un judeţ puternic şi respectat!

Programul de guvernare propus Preşedintele Costel Alexe pentru mandatul 2024-2028 vizează alte proiecte majore, unele dintre ele fiind deja demarate.

Costel Alexe a depus spre finanţare proiectul pentru înfiinţarea centurii uşoare de ocolire a Municipiului Iaşi

Realizarea Centurii Uşoare de Ocolire a Municipiului Iaşi este unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură rutieră pentru administraţia liberală a judeţului Iaşi. Preşedintele Costel Alexe a depus deja spre finanţare proiectul prin care se va moderniza o lungime totală de 72 km. de drumuri.

În ceea ce priveşte capitolul pe sănătate, se va continua susţinerea proiectului privind construirea Spitalului Regional de Urgenţă Iaşi şi construirea unui Centru de Tratament al Infertilităţii la Maternitatea „Elena Doamna”, spital aflat în subordinea CJ Iaşi.

Clădim viitorul copiilor noştri şi investim în patrimoniul cultural

Şi pentru 2024-2028 se continuă investiţiile în educaţia prin achiziţionarea de microbuze electrice pentru transportul elevilor din aprocimativ 30 de comune din judeţul Iaşi.

În ceea ce priveşte valorificarea patrimoniului cultural ieşean, se continuă lucrările la reabilitarea sediului Filarmonicii de Stat „Moldova” Iaşi, după 30 de ani de aşteptare. Alte obiective vor fi restaurate şi valorificate precum Casa Memorială „Vasile Alecsandri” din Mirceşti, Palatul Sturdza de la Miroslava, Muzeul „Mihail Sadoveanu” şi Muzeul „Costache Negruzzi” din Hermeziu.

Administraţia liberală a demonstrat în acest mandat că şi Iaşul poate fi un exemplu de bună practică, alături de oraşele din vestul ţării. Pentru mandatul 2024 – 2028, PNL Iaşi, cu Preşedintele CJ Iaşi Costel Alexe, propune ieşenilor un program de guvernare cu proiecte pentru investiţii semnificative în sănătate, infrastructură rutieră, educaţie şi cultură. Investiţii pentru binele ieşenilor, pentru creşterea calităţii vieţii într-un judeţ administrat corect şi eficient în ultimii patru ani!

(Articol comandat de PNL

CMF: 21240015)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.