Spitalele din capitală s-au confruntat frecvent cu lipsuri de dotări şi echipamente esenţiale, ceea ce a afectat în mod direct calitatea serviciilor medicale oferite pacienţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu toate acestea, situaţia a început să se îmbunătăţească datorită măsurilor luate de primarul general al capitalei. Administraţia locală a prioritizat investiţiile în sănătate, direcţionând fonduri importante către renovarea şi dotarea spitalelor din Bucureşti. Aceste eforturi au inclus achiziţionarea de echipamente medicale moderne şi realizarea unor lucrări ample de reabilitare a clădirilor spitaliceşti.

În actualul mandat, cu sprijinul consilierilor USR şi PMP, Primăria Capitalei a renovat şi modernizat secţiile de Chirurgie şi Urologie ale Spitalului Colentina şi a extins Spitalul Foişor printr-o investiţie de 200 de milioane de lei. A fost deschis şantierul pentru „Banca de Ţesuturi” la Spitalul Colentina şi a fost digitalizat traseul medical al pacientului în mai multe spitale din Bucureşti.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Pentru mandatul următor, Alianţa Dreapta Unită îşi asumă angajamentul ferm de a continua şi amplifica eforturile de modernizare şi îmbunătăţire a sistemului de sănătate din Bucureşti. Astfel, viitorii consilieri generali îşi propun să iniţieze proiecte ample care vor viza nu doar consolidarea infrastructurii medicale, ci şi creşterea calităţii serviciilor oferite pacienţilor.

Candidaţii Alianţei Dreapta Unită la Consiliul General îşi asumă lupta pentru proiecte de dezvoltare în domeniul sănătăţii, proiecte care să atragă fonduri europene şi care să asigure transparenţă şi responsabilitate cu privire la modul în care banii sunt cheltuiţi.

„Scopul nostru este să transformăm Bucureştiul într-un oraş modern şi sigur, cu servicii medicale de înaltă calitate pentru toată lumea. Bucureştenii nu mai pot vota pentru o administraţie PSD-istă, o administraţie responsabilă pentru dezastre precum azilurile groazei. Este inadmisibil ca cei care au permis astfel de dezastre să nu fie pedepsiţi şi să aibă tupeul de a cere din nou votul cetăţenilor. Pentru spitale moderne şi servicii medicale la cele mai înalte standarde, bucureştenii trebuie să aibă încredere în Alianţa Dreapta Unită pentru alegerile de pe 9 iunie. Votaţi consilierii ADU pentru un Bucureşti sănătos”, îndeamnă Răzvan Sebe, candidat la Consiliul General al Capitalei.

(Comandat de Partidul Mişcarea Populară – Alianţa Dreapta Unită USR – PMP – Forţa Dreptei, CUI: 21240022)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.