Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, a susţinut că această campanie electorală, care se apropie de final, a fost o ”campanie extrem de dificilă”, plină de ameninţări şi intimidări la adresa simpatizanţilor şi voluntarilor Alianţei Dreapta Unită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Campania derulată în ultimele luni de zile arată clar că partidele-stat nu ştiu să îşi facă campanie, prezentând programe, făcând lucruri bune pentru oameni, garantând oamenilor drepturi, libertăţi, o viaţă mai bună şi o şansă la o carieră pentru fiecare român. PSD şi PNL fac campanie intimidând oamenii liberi, fac campanie băgând frica în oasele oamenilor, ameninţându-i cu toate abuzurile posibile pe care le pot realiza de pe funcţiile pe care le deţin temporar. Sunt localităţi în ţara asta unde candidaţii noştri au fost împiedicaţi să îşi facă campanie”, a acuzat Ludovic Orban.

Potrivit liderului Forţa Dreptei, Alianţa Dreapta Unită este singura forţă care se luptă de la egal la egal cu coaliţia toxică PSD-PNL, care reprezintă cel mai grav pericol pentru democraţia din România.

„9 iunie este despre votul pentru a păstra România democratică! Singura forţă politică ce are capacitatea să se lupte de la egal la egal cu coaliţia toxică, cu un nou partid unic, cu un nou FSN, este Alianţa Dreapta Unită”, a mai spus Orban.

„Bătălia pe care o dăm noi, oamenii liberi din Alianţa Dreapta Unită, nu este o bătălie pentru a obţine noi locuri de europarlamentari, de primari, de consilieri judeţeni sau de consilieri locali, ci este o bătălie pentru a apăra democraţia în România, pentru că Alianţa PSD - PNL este cel mai grav pericol pentru democraţia din România”, a afirmat liderul Forţa Dreptei.

Ludovic Orban a îndemnat cetăţenii să vină la vot, menţionând că cei care nu îşi exercită această putere de fapt încurajează tirania şi lipsa de democraţie.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

„Puterea, în orice societate democratică, este deţinută de cetăţeni. Cei care nu îşi exercită această putere de fapt încurajează tirania, încurajează lipsa de democraţie şi îi încurajează pe cei care le calcă în picioare zi de zi drepturile”, a adăugat liderul Forţa Dreptei.

„Alianţa Dreapta Unită este singura forţă politică care a stat vertical împotriva mafiei”

Cătălin Drulă, preşedintele USR,  a susţinut că Alianţa Dreapta Unită a fost singura forţă politică ce nu a cedat ameninţărilor şi a stat vertical împotriva mafiei:

„Alianţa Dreapta Unită este singura forţă politică ce a stat vertical împotriva mafiei, suntem forţa politică ce a creat PNRR. Nu am cedat în faţa lui Rădoi, a lui Dumitrescu, nu am cedat ameninţărilor. Nu o vom face niciodată. Vom fi alături de românii care îşi doresc modernizarea, cinstea. Mergem la victorie pe 9 iunie. Le mulţumesc celor doi preşedinţi, Eugen Tomac şi Ludovic Orban, pentru această construcţie politică unică, o construcţie politică bazată pe un program, pe oameni serioşi, pe generozitate şi pe maturitate politică. N-am împărţit ţara în hălci de carne. Am stat să facem programe, să găsim cei mai buni candidaţi, oameni curajoşi, care n-au cedat asalturilor PSD şi PNL”, a declarat preşedintele USR, Cătălin Drulă,

Eugen Tomac, preşedintele PMP, a susţinut că Alianţa Dreapta Unită a fost ţinta campaniilor de fake-news ale PSD şi PNL în această campanie electorală şi a cerut cetăţenilor să nu se lase păcăliţi de propagandă.

„Dacă în Bucureşti se poate, sigur se poate în toată ţara. Vom reuşi să scăpăm de pesedeul mare şi pesedeul mic vopsit în galben. 9 iunie este despre viitor, despre o Românie fără PSD şi PNL. Este momentul să ne mobilizăm, să nu ne lăsăm păcăliţi de propagandă. Este esenţial să ieşim la vot. Nu risipiţi votul. Doar aşa putem trimite în opoziţie ciuma roşie. Pe 9 iunie se dă o bătălie între dreptate şi stagnare, între dreapta şi stânga care aduce sărăcie. Vă invităm să ieşiţi la vot. A protesta prin neimplicare este ceea ce îşi doresc Ciucă şi Ciolacu. Românii oneşti, corecţi, să nu iasă la vot. Este momentul să le daţi o lecţie prin participarea la vot”, a susţinut Eugen Tomac, preşedintele PMP.

(Comandat de Partidul Forţa Dreptei – Alianta Dreapta Unita

CMF: 41240007)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.