Studentul din Constanţa care a dat foc profesorului, nemulţumit de nota obţinută la exament, a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru tentativă de omor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din cercetări a reieşit faptul că, la data de 27 iunie, un student, nemulţumit de nota obţinută la examen, i-ar fi provocat răni prin incendiere cadrului didactic ce i-ar fi acordat nota respectivă. Bărbatul de 21 de ani a fost condus pentru audieri şi pentru continuarea cercetărilor, iar în cursul acestei zile, în baza probatoriului administrat, a fost reţinut de procurorul de caz pentru o perioadă de 24 de ore”, au anunţat, joi seară, poliţiştii.

El a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa şi urmează să fie prezentat instanţei, vineri, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Victima, în vârstă de 70 de ani, a suferit răni minore la un picior. Studentul l-ar fi stropit pe profesor cu spirt înainte de a-i da foc.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.