Alianţa Dreapta Unită s-a dovedit a fi singura forţă politică ce dă frisoane actualilor guvernanţi, şi poate răsturna majoritatea politică, cu prilejul alegerilor din 9 iunie, care privesc şi alegerile pentru Parlamentul European.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe finalul campaniei electorale, primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a catalogat alegerile din 9 iunie ca fiind prilejul de a dovedi o „Românie demnă în Uniunea Europeană” şi a îndemnat electoratul să iasă masiv la vot.

„Alegerile din 9 iunie sunt despre civilizaţie, sunt despre legalitate, sunt despre o Românie demnă în Uniunea Europeană, despre onestitate, despre profesioniştii din administraţia publică. Vreau să mulţumesc în special consilierilor generali din partidele care m-au susţinut şi care sunt, o parte dintre ei, aici pentru colaborarea foarte bună pe care am avut-o. Am avut proiecte comune, am avut voturi importante pe care le-am dus împreună. Împreună am dus oraşul în direcţia corectă.

Pe 9 iunie avem alegeri. Nu uitaţi că într-o Primărie există primar şi există Consiliu şi în Primăria generală există Consiliul general. Veniţi la vot pe 9 iunie. Vă aştept să colaborăm în Consiliul general”, a transmis Nicuşor Dan, la un eveniment electoral organizat de Alianţa Dreapta Unită în Piaţa Universităţii.

El a mulţumit echipei Dreapta Unită pentru munca depusă în ultimele luni, „în stradă”, cât şi la strângerea semnăturilor şi în discuţiile cu oamenii.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, a făcut un apel la cetăţeni să iasă la vot, dacă vor să facă o schimbare în bine şi să salveze democraţia din România.

„Vreau să le transmit un mesaj celor care nu sunt încă hotărâţi cu cine să voteze. Sunteţi nemulţumiţi, nu vă place cum este guvernată România, consideraţi că PSD şi PNL sunt două partide toxice, vreţi să faceţi o schimbare în bine, veniţi la vot! Dacă staţi acasă nu faceţi altceva decât să îi ajutaţi pe pesedişti şi pe penelişti să îşi bată joc în continuare de România. Veniţi la vot cu mic cu mare şi votaţi singura forţă care apără libertatea, economia liberă de piaţă, care apără drepturile şi libertăţile individuale, care apără cu adevărat şansa României la dezvoltare şi la o viaţă mai bună - Alianţa Dreapta Unită.  

Puterea în orice societate democratică este deţinută de cetăţeni. Cei care nu îşi exercită această putere de fapt încurajează tirania, încurajează lipsa de democraţie şi îi încurajează pe cei care le calcă în picioare zi de zi drepturile”, a adăugat Ludovic Orban.

La rândul său, Cătălin Drulă, preşedintele USR, a cerut românilor să iasă masiv la vot şi să nu risipească votul politic:

”Există o singură opţiune serioasă: Nicuşor Dan, care s-a apucat să rezolve problemele grave ale acestui oraş create de PSD. Daţi-i Consiliul General, daţi-i o majoritate a Alianţei Dreapta Unită. După toate calculele noastre, cu o prezenţă masivă la vot a celor care îl votează pe Nicuşor Dan, Alianţa Dreapta Unită poate da o majoritate în Consiliul General.(…)Le spun românilor să iasă masiv la vot pe 9 iunie şi să voteze Alianţa Dreapta Unită pe toate buletinele de vot şi să câştigăm Constanţa, Aradul, Baia Mare, Iaşiul, Piteştiul şi multe alte localităţi. E foarte important ca pe toate cele cinci buletine de vot să alegeţi Alianţa Dreapta Unită, singura forţă politică care susţine o Românie modernă, care a creat PNRR-ul, care îşi doreşte investiţii, care a stat vertical împotriva mafiei. N-am cedat în faţa lui Rădoi, n-am cedat în faţa lui Iulian Dumitrescu, apropo candidat, n-am cedat în faţa ameninţărilor. Nu o voi face şi nu o vom face niciodată, vom fi alături de românii care îşi doresc schimbarea, care îşi doresc modernitatea, care îşi doresc cinstea, adică o majoritate a acestei ţări. Mergem cu încredere la victorie în 9 iunie. Ieşiţi la vot! Alegeţi Alianţa Deapta Unită şi o Românie modernă”, a susţinut Cătălin Drulă.

Eugen Tomac, preşedintele PMP, a făcut un apel către români că cea mai importantă lecţie pe care o pot da guvernanţilor este să iasă masiv la vot:

„Este esenţial să ieşim la vot. Nu vă risipiţi votul! (...) Să ştiţi că a protesta prin neimplicare este exact ceea ce îşi doresc Ciolacu şi Ciucă, ca românii cinstiţi, oneşti care plătesc taxe şi impozite în această ţară să nu se implice. Este momentul să ieşiţi cu toţii la vot! Au mărit taxele, impozitele. Au introdus taxa pe boală, au introdus taxa pe soare. Este momentul să le daţi o lecţie prin participare masivă la vot. Doar aşa îi putem trimite în Opoziţie, acolo unde le este locul, pe cei din PSD şi PNL. În ultimele săptămâni, împreună cu domnul Drulă (preşedintele USR) şi domnul Orban (preşedintele Forţa Dreptei) am vizitat toată ţara. Am parcurs 10.000 de km în fiecare săptămână şi am primit de peste tot mesaje de la români. Românii cred în noi. Strângeţi rândurile, mergem la victorie, îi zdrobim şi luăm România înapoi. Victorie Dreapta Unită”, a adăugat Tomac. 

(Comandat de Partidul Forţa Dreptei – Alianta Dreapta Unita

CMF: 41240007)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.