Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat luni, întrebat ce îşi reproşează din primul mandat, că are multe lucruri pe care şi le reproşează, fiind o fiinţă cu capacitate de autoreflecţie, dând ca exemplu cele 20 de centrale, că a pierdut timpul cu închirierea lor în 2022 în loc să facă achiziţia sau că că a întârziat sistemul de semaforizare. ”În opinia mea, ce este important este buna credinţă cu care şi eu şi oamenii care au venit alături de mine în administraţie am avut-o în mandatul ăsta”, a subliniat primarul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a fost întrebat dacă are să îşi reproşeze ceva, în cadrul prezentării raportului de activitate al mandatului de primar general.

”Evident, da, ca orice fiinţă cu capacitate de autoreflecţie, am nenumărate lucruri pe care mi le reproşez, de exemplu, pe cele 20 de centrale, că am insistat să facem o închiriere în 2022 şi am pierdut timpul, şi dacă făceam achiziţie şi nu închiriere, le-am fi făcut cu un an mai repede. Că a întârziat sistemul de semaforizare. Foarte multe, evident”, a spus Nicuşor Dan.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”În opinia mea, ce este important este buna credinţă cu care şi eu şi oamenii care au venit alături de mine în administraţie am avut-o în mandatul ăsta”, a completat primarul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.