Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a transmis luni, în judeţul Neamţ, un mesaj către electorat, el afirmând că cetăţenii trebuie să vină cu toţii pe 9 iunie, la vot, pentru că este un drept democratic şi o şansă cu adevărat pentru modernizarea şi dezvoltarea României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Îi îndemn să vină cu toţii pe 9 iunie, la vor, pentru că este un drept democratic, este o şansă cu adevărat să continuăm să modernizăm şi să dezvoltăm România”, a spus preşedintele PNL, după vizita în judeţul Neamţ.

Preşedintele PNL a arătat că este convins de faptul că Laurenţiu Leoreanu, Gheorghe Lazăr, echipa PNL de la Neamţ, vor reuşi cu adevărat să implementeze toate proiectele din zonă.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Din păcate, vin după o administraţie care la nivelul judeţului ştim cu toţii ce s-a întâmplat şi nu vreau să comentez în plus. Am toată încrederea că romaşcanii şi cetăţenii judeţului Neamţ vor vedea cu adevărat ce înseamnă (..) o spun faptele tuturor echipelor şi a primarilor din administraţiile liberale. Au reuşit să implementeze, să absoarbă fonduri europene, au reuşit să dezvolte proiecte şi să sprijine dezvoltarea comunităţilor şi să asigure serviciile publice normale pentru cetăţeni”, a mai spus Ciucă.

Liderul liberal a mai spus că vizitat Casa memorială Sergiu Celibidache pentru a vedea care este stadiul lucrărilor. ”Am discutat despre modalitatea să se continue şi să se finalizeze, să se redea în circuit această casă memorială care este absolut superbă din punct de vedere arhitectural”, a afirmat Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.