Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu, a declarat marţi, despre continuarea alianţei cu PMP şi Forţa Dreptei, că ba fi o decizie a noii conduceri a partidului. ”Poate aducem şi alţii în alianţă”, a mai spus Moşteanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al USR a fost întrebat, marţi, despre continuarea alianţei dintre USR şi celelalte două partide, PMP şi Forţa Dreptei. ”Va fi o decizie, este varianta de lucru pe masă, una dintre ele. Poate aducem şi alţii în alianţă. Va fi o decizie a noii conduceri”, a spus Moşteanu.

”Noi suntem aici, şi în Biroul Naţional, în momentul ăsta, şi Cătălin Drulă, suntem aici, în partid, pentru a asigura funcţionarea administrativ-legală a partidului. Dacă îşi dădea toată lumea demisia, era o problemă majoră”, a completat el.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Până pe 28 o să rămână Cătălin Drulă şi până pe 29 noi suntem în funcţie pentru a asigura funcţionarea administrativă a partidului”, a mai spus Moşteanu, arătând că până când nu se alege noua conducere USR nu se va lua nicio decizie politică.

Despre o rupere a alianţei cu PMP şi Forţa Dreptei, Moşteanu a afirmat că ”va fi decizia noii structuri de conducere”.

”Noul preşedinte cu noul Birou Naţional vor propune Comitelului Politic continuarea acestei alianţei sau vor propune o nouă alianţă”, a arătat Moşteanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.