Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri, la evenimentul de extindere a terminalui de pasageri al Aeroportului Cluj-Napoca că a trecut vremea abordărilor partizane, care ani de zile a fragmentat societatea noastră şi a scăzut şansele ca toate zonele din România să se dezvolte unitar. ”Dacă ne dorim o dezvoltare reală şi performanţe economice de top, trebuie să înţelegem odată pentru totdeauna că principala obligaţie a celor care conduc este să se raporteze permanent la interesele românilor”, a precizat Grindeanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Extinderea acestui terminal de pasageri al Aeroportului Cluj-Napoca setează un nou standard de colaborare între autorităţile locale şi cele centrale, aşa cum a spus şi premierul mai devreme”, a declarat Sorin Grindeanu.

Ministrul a arătat că proiectul a fost derulat şi prin fonduri din Programul Operaţional Infrastructură Mare, dar şi prin contribuţia locală, a aeroportului, din buget propriu, ceea ce înseamnă că aici activitatea economică este aşezată pe beze economice corecte.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Reuşim astăzi nu numai îmbunătăţirea standardelor de operare ci o potenţare pe orizontală a posibilităţilor de dezvoltare în această zonă. Pe scurt, un pol atractiv pentru investitori şi pentru turişti”, a mai spus Sorin Grindeanu.

Potrivit ministrului, această colaborare bazată pe un dialog permanent între autorităţile locale şi cele centrale ”dă de fapt măsura maturităţii celor care conduc în acest moment atât pe plan local cât şi central”.

”Dacă ne dorim o dezvoltare reală şi performanţe economice de top, trebuie să înţelegem odată pentru totdeauna că principala obligaţie a celor care conduc este să se raporteze permanent la interesele românilor”, a spus Grindeanu.

”A trecut vremea abordărilor partizane, care ani de zile a fragmentat societatea noastră şi a scăzut şansele ca toate zonele din România să se dezvolte unitar. La Ministerul Transporturilor am pus accent în ultimii ani pe această colaborare pentru proiectele de interes major cu autorităţile locale”, a declarat Grindeanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.